top of page

Empreses

Volem que les empreses es centrin en els seus esdeveniments, actes comercial o reunions de treball amb la tranquil·litat que el càtering serà excel·lent.

El nostre objectiu és que les empreses es centrin en els seus esdeveniments, actes comercial o reunions de treball amb la tranquil·litat que el càtering serà excel·lent, cobrirà les expectatives i no carregarà recursos interns. Nosaltres ens n’encarregarem de tot.

Treballem conjuntament amb els nostres clients per dissenyar, conceptualitzar i planificar els serveis de càtering segons les seves necessitats, tant qualitatives com pressupostàries. La nostra botiga disposa d’una gran quantitat de producte fresc ( salmó, formatges artesans, embotits km0, ibèrics, pernils i patés) que ens permeten oferir una àmplia varietat d’e producte d’opcions per personalitzar el càtering.

Disposem d’una bodega de primer nivell amb vins de totes les DO’s catalanes, àmplia varietat de cellers nacionals i seccions de vins internacionals, vins naturals i cerveses artesanes.

bottom of page