top of page

La Formatgeria

Amb més de 100 tipus de formatges diferents a la nostra botiga hi podràs trobar una selecció de formatges artesans produïts a prop de casa nostra juntament amb una selecció dels grans clàssics europeus i espanyols.
Escull el que t’agradi més o encarrega’ns una safata amb la selecció que prefereixis.

Escull el que t’agradi més o encarrega’ns una safata amb la selecció que prefereixis.

Al Petit Paradís defensem la autenticitat dels formatges artesans, que són el resultat d’un procés manual i meticulós. Cada formatge és únic, amb el seu propi perfil de sabor i textura. Cerquem els productors que dediquen el seu temps i esforç a la creació de formatges autèntics, evitant els processos industrials massificats.

Prioritzem la qualitat en tot el que fem. Seleccionem els millors formatges artesans, elaborats amb llet fresca de gran qualitat, sense additius ni conservants artificials. Vetllem per garantir que cada formatge sigui excepcional en gust, aroma i consistència.

Estem compromesos amb la sostenibilitat i la protecció del medi ambient. Treballem amb productors que respecten i preserven els recursos naturals. Donem suport als petits ramaders, promocionant el desenvolupament sostenible de les comunitats agrícoles.

Ens esforcem a crear un espai acollidor i proper, on els nostres clients puguin descobrir i aprendre sobre els formatges artesans. Estem sempre disposats a compartir coneixements i assessorar sobre els formatges, les seves procedències i les millors maneres de gaudir-los.

Creiem que el formatge artesà és una joia gastronòmica. A més de la venda de formatges, oferim experiències de degustació i maridatges per als nostres clients, perquè puguin explorar els sabors i les combinacions amb altres productes a la nostra botiga.

Som més que un simple lloc de compra, és un lloc on es celebren les tradicions culinàries, es fomenta la diversitat gastronòmica i es promou el consum conscient. Estem compromesos a oferir als nostres clients una experiència excepcional, amb formatges que els faran enamorar-se de la seva riquesa i complexitat.

bottom of page